Muziek

 

Jarenlang heb ik gezongen bij Kamerkoor Rotterdam, eerst onder leiding van Stephen Kavelaar en later onder Hanneke Verbeek. Vervolgens ben ik naar het Rotterdams Barok Ensemble gegaan, onder leiding van Benjamin Bakker. Tussentijds had ik nog een korte uitstap naar Toonkunst Rotterdam, onder leiding van Daan Admiraal, maar dat was me te massaal. Ik heb er wel een Matthéús Passion in de Doelen en het Requiem van Verdi in de Laurenskerk aan over gehouden!

Vervolgens heb ik in diverse projectkoren gezongen: Rotterdams Vocaal Ensemble, onder leiding van Geert van der Dungen, Luna Kamerkoor, onder leiding van Wolfgang Lange, Capella Sine Nomine en Woerdens Vocaal Ensemble, onder leiding van André Vis en Ad Libitum, onder leiding van Frank de Groot, het Concertkoor Zuid-Holland onder leiding van Harry Over en nog wat incidentele projecten.

In de afgelopen jaren heb ik de tenorengroep versterkt bij onder andere het Oratoriumkoor Alphen a/d Rijn, Vocaliter in Wassenaar en KCOV Halleluja in de Prinsenkerk in Rotterdam. Vorig jaar was het een feest om met COV Gorinchem zowel de Mattheus Passion als het Weihnachtsoratorium te mogen zingen.

Voor de komende periode staan er een aantal concerten met Capella Sine Nomine op het programma. Allereerst vier concerten met muziek van Franse componisten. Het programma is getiteld ‘French Delight’ en zal worden uitgevoerd in Eindhoven (21 oktober), Wijk bij Duurstede (22 oktober), Brielle (28 oktober) en Den Haag (29 oktober). 

Uiteraard van harte uitgenodigd! Meer informatie op de flyer hieronder.